💟سیب
خوردنی فوقالعاده در دوران بارداری!!!
8 فایده مصرف سیب در بارداری:
✳️سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست:
کمک کننده عالی به سیستم گوارشی و جلوگیری از یبوست و مشکلات روده
✳️محافظت نوزاد از آسم:
محافظت مادر در برابر حملات آسم،علاوه بر این مصرف آن در دوران بارداری از ابتلای نوزاد به آسم در آینده جلوگیری میکند.
✳️جلوگیری از کم خونی:
عوارض کم خونی زایمان زودرس است که مصرف سیب،که سرشار از آهن است از کم خونی جلوگیری میکند.
✳️پیشگیری از خس خس سینه:
مصرف سیب در دوران بارداری از خس خس سینه نوزاد در آینده جلوگیری میکند.
✳️سم زدایی:
جیوه و سرب مواد سمی هستند که ناخواسته وارد بدن مادر میشود. سیب نقش مهمی در پاک کردن سموم در بدن دارد.
✳️تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و جنین:
حاوی ویتامین C است که نقش مهمی در ایمنی بدن مادر و جنین دارد.
✳️جلوگیری از اضافه وزن:
کم کالری بوده و برای تناسب اندام فوقالعاده عالی ست.
✳️استحکام استخوانهای جنین:
منبع عالی کلسیم است که برای رشد استخوان جنین ضروری ست.

✴️ارزش تغذیه ای سیب:
✅ویتامین A
✅ ویتامین C
✅اسیدفولیک
✅پتاسیم
✅کلسیم
✅فسفر
✅منیزیم
✅سلنیوم
سیب را میتوانید به صورت طبیعی،کمپوت،همراه با سایر میوه ها میل کنید.